Kako Postaviti Stol Prilikom Kupnje Mladenke

Sadržaj:

Kako Postaviti Stol Prilikom Kupnje Mladenke
Kako Postaviti Stol Prilikom Kupnje Mladenke

Video: Kako Postaviti Stol Prilikom Kupnje Mladenke

Video: Kako Postaviti Stol Prilikom Kupnje Mladenke
Video: KUHAJTE S NAMA /Kako pravilno postaviti stol ? / 2024, Travanj
Anonim

Danas je vjenčana otkupnina mladenke zabavna zabava za same mladence i za goste: u pravilu se otkup mladenke odvija u obliku smiješnih natjecanja. Naravno, ova ceremonija neće proći bez svečanog stola s poslasticama i pićima.

https://wedding-svadba.ru/wp-content/uploads/2011/07/%D0%B2%D1%8B%D0%BA%D1%83%D0%BF
https://wedding-svadba.ru/wp-content/uploads/2011/07/%D0%B2%D1%8B%D0%BA%D1%83%D0%BF

Potrebno

  • - lagani zalogaji;
  • - voće i slatkiši;
  • - alkoholna i bezalkoholna pića.

Upute

Korak 1

Obratite pažnju na dizajn. Otkup mladenke u pravilu se dogodi prilično brzo i jednostavno nema vremena za duga druženja za stolom. Međutim, svečani stol pripremljen za ovu ceremoniju zasigurno će pasti u objektiv sveprisutnog vjenčanog fotografa. Stoga izgled poslastica ponuđenih za otkup igra čak veću ulogu od njihova okusa. Pripazite da grickalice i pića na stolu imaju uistinu svečani izgled.

Korak 2

Pripremite lagana jela. Kanapei su savršeni zalogaj za stol za otkup mladenke. Ovo predjelo možete napraviti doslovno od svega! Sve što trebate je izrezati hranu koja se skladnog okusa kombinira na male kriške i nasjeckati ih na čačkalice ili ražnjeve. Canapes je dobar za doslovno svakoga: lako se i brzo priprema, prikladan je za jelo i, što je najvažnije, sjajno izgleda na svečanom stolu.

3. korak

Stavite posudu s voćem. Svijetli, sočni plodovi nevjerojatno su fotogenični. Banane, grozdove grožđa, jabuke i bilo koje drugo voće lijepo posložite u vaze s razinama. Počastite svoje goste jagodama prekrivenim čokoladom, ako sezona to dopušta. Da biste to učinili, otopite čokoladu u vodenoj kupelji, umočite bobice u nju i stavite je u hladnjak da se čokolada ponovno stvrdne. Istodobno, nemojte čupati zelene repove od jagoda: vrlo je prikladno uzeti poslasticu za njih, a bobice na ovaj način izgledaju zanimljivije. Zimi umjesto jagoda možete koristiti kriške banane. U tom slučaju obavezno čačkalicama izbodite poslasticu kako se vaši gosti ne bi zaprljali po čokoladi.

4. korak

Ponudite slatkiše svojim gostima. Na stol stavite prekrasnu vazu sa slatkišima i kolačićima: svaka će tvrtka zasigurno imati slatkiš koji će cijeniti slatkiše na istinskoj vrijednosti.

Korak 5

Ulijte piće za goste. Teško je zamisliti slavensko vjenčanje bez alkohola, pa ne možete bez jakih pića. Pazite da na stolu bude alkohol različite jačine. U pravilu je ovo šampanjac, lagano vino, kao i konjak ili votka za ljubitelje žestokih pića. Na stolu obavezno imajte čaše i vinske čaše koje odgovaraju vrsti alkohola. Ne zaboravite hladiti pića u hladnjaku ako to zahtijevaju pravila za njihovu upotrebu. Ne piju svi gosti alkohol, pa pripazite na bezalkoholna pića. Nepijačima se u pravilu nudi sok i mineralna voda.

Korak 6

Pazi na sitnice. Ako pripremljene poslastice ne možete jesti rukama, ne zaboravite na stol staviti sav potreban pribor za jelo. Osim toga, na stolu moraju biti salvete: netko od gostiju može zaprljati ruke ili slučajno proliti piće.

Preporučeni: