Kako Se Pripremiti Za Posjet

Sadržaj:

Kako Se Pripremiti Za Posjet
Kako Se Pripremiti Za Posjet
Anonim

"Onaj tko ujutro odlazi u posjet ponaša se pametno" - tako je pjevao medvjed Winnie the Pooh u crtanom poznatom iz djetinjstva. Tek sada se ispostavlja da vlasnici nisu baš zadovoljni jutarnjim posjetom, a još više nepozvanim gostima. Obojici treba vremena da se pripreme za sastanak. Potrebno je okupiti se za posjet na pravi način, tako da razonoda donosi pozitivne emocije cijeloj tvrtki, a ne dovodi do problema. Ta će vam pravila pomoći da se osjećate lagano, ugodno i ugodno, pogotovo ako planirate ozbiljan sastanak, a ne samo ljubazni posjet.

Kako se pripremiti za posjet
Kako se pripremiti za posjet

Potrebno

  • - cvijeće i slatkiši za domaćine;
  • - igračke za djecu;
  • - potrebne stvari za vaše dijete;
  • - toaletne potrepštine, posteljina (ako odsjedate s noćenjem.)

Upute

Korak 1

Odlazak u posjet bez poziva ili upozorenja o vašem posjetu ne vrijedi. Ovo je usporedivo s uraganom koji uleti u stan vlasnika s vama i pomete osmijehe prijatelja s njihovih lica. Uobičajene fraze koje su vam dobrodošle, a ovo je ugodno iznenađenje - samo znak lijepog ponašanja.

Korak 2

Ako ste vi i supružnik ili mladić pozvani na sastanak odvojeno, nakon nekoliko takvih sastanaka uljudno odbijte sljedeći, jasno stavljajući do znanja drugima da bi vam bilo ugodnije vrijeme provoditi u posjetu s dušom pariti.

3. korak

Potrebno je gledati u skladu sa slučajem. Ako je ovo sastanak s roditeljima mladoženja, bolje je odjenuti skromnu odjeću, a ne haljinu do poda s otvorenim leđima i mini kratke hlače za zabave. Ako ste pozvani na proslavu praznika u klubu, to je druga stvar. Glavna stvar je izgledati uredno, čisto i njegovano. To se odnosi i na frizure i na cipele polirane do sjaja.

4. korak

Ne posjetite goste na prazan želudac, trebate lagano prigristi. Napokon, ne možete sa sigurnošću znati što će se dogoditi - obilna večera ili lagani švedski stol kao poslastica na stolu. Trbušni trbuh vozit će ne samo vas, već i vlasnike, koji će se osjećati nelagodno pred vama.

Korak 5

Prije posjeta ne zaboravite kupiti mali poklon za vlasnike, ovo je znak dobrog odgoja. Buket cvijeća i kutija čokolade će poslužiti; ako u kući ima djece, uzmite voće i igračku. Djeca dolazak gostiju čekaju ni manje ni više nego odrasli.

Korak 6

Ako idete u posjet s djetetom, trebali biste uzeti u obzir potrebe svoje bebe. Koliko dugo može sjediti i ne dosađivati se, što može raditi na zabavi. Objasnite djetetu kako se ponašati, što se može raditi u tuđoj kući, a što ne. Ponesite vlažne maramice, dodatnu odjeću i bočicu mlijeka sa sobom ako imate dijete. Fidget za odrasle može koristiti bojanke, časopise ili elektroničke džepne igre.

Korak 7

U situacijama kada znate da će vaš boravak trajati duže od jednog dana, spakirajte sve što vam treba. To znači ponijeti toaletne potrepštine, odjeću za spavanje, ručnik i sitnice s kojima se osjećate ugodno.

Korak 8

Zapamtite da je kasniti i kasniti na zabavi jednako nepristojno. Naći ćete se u neugodnom položaju ako svi pozvani čekaju samo vas. Ako se netko od vaših prijatelja bez očitog razloga već počinje spremati za dom, onda je ovo prvi poziv na činjenicu da je vrijeme da završite večer. Umor vlasnika primijetit će njihova lica, pogledavajući se, slatki zijevajući ili razgovarajući o teškom danu koji slijedi.

Korak 9

Novac od taksija uvijek držite u novčaniku kako ne biste pogledali na sat i pitali se možete li uhvatiti zadnji autobus.

Preporučeni: