Kako Se Ponašati Na Zabavi

Sadržaj:

Kako Se Ponašati Na Zabavi
Kako Se Ponašati Na Zabavi

Video: Kako Se Ponašati Na Zabavi

Video: Kako Se Ponašati Na Zabavi
Video: Борите се за момка, на рођенданској забави лутке! | Вукодлак момак! 2024, Travanj
Anonim

Zabave, praznici, svetkovine - sve to omogućuje vam bijeg od stresa i povratak borbenosti. Također, zabavne aktivnosti način su kako pronaći novo poznanstvo ili čak srodnu dušu. Glavno je ne biti sramežljiv i biti otvoren prema svijetu.

Kako se ponašati na zabavi
Kako se ponašati na zabavi

Upute

Korak 1

Glavna stvar na zabavi je ispravan stav. Bez određenog raspoloženja, radost komunikacije s prijateljima i novim poznanicima bit će nepotpuna. Da bi se pojavio, potrebno vam je samopouzdanje. I bit će opskrbljena lijepom modnom odjećom, elegantnom frizurom i šminkom. Osoba koja izgleda relevantno neće proći nezapaženo na zabavi.

Korak 2

Ako se nađete na zabavi na kojoj nikoga ne poznajete - upoznajte se. Obratite se ljudima s jednostavnim pitanjima. Ako je u klubu ili restoranu, pitajte je li kuhinja dobra i što možete naručiti. Ako ste u posjeti nekome, pohvalite unutrašnjost kuće, pitajte otkud slatke sitnice, pogledajte magnete za hladnjak itd. Budite otvoreni i susretljivi, nemojte oklijevati.

3. korak

Ako vam se netko svidio, nemojte se bojati doći i upoznati se. To je jednostavno učiniti - pitajte sviđa li vam se događaj. Ako je osoba odgovorila potvrdno, pohvalite kuhinju, glazbu itd. Ako ste rekli "ne" - pozovite da večer nastavite negdje drugdje. Pobjeđujete s bilo kojim odgovorom - razgovor je započeo, sugovornika zanima njegov nastavak. Dakle, i vi ste mu se svidjeli i, možda će slučajni susret biti početak nove lijepe romanse.

4. korak

Koliko god je zabava prijateljska, nemojte pretjerivati. Kontrolirajte se tako da se ne napijete do besvijesti. Ne želite ujutro pronaći svoj video zapis na nekom od mjesta za zabavu, zar ne?

Korak 5

Ako s partnerom dođete na zabavu, a njemu je dosadno i želi ići kući, pokušajte ga nagovoriti da ostane. Ako ne uspije, zatražite dopuštenje da još malo budete na zabavi. Razgovarajte o vremenu kada ćete se vratiti kući. Obavezno ispunite svoje obećanje jer će vaš partner izgubiti povjerenje u vas. Još bolje, napustite zabavu zajedno. Tada voljena osoba neće imati razloga za zabrinutost.

Preporučeni: