Gdje Je Najbolje Mjesto Za Gledanje Vatrometa U Moskvi

Sadržaj:

Gdje Je Najbolje Mjesto Za Gledanje Vatrometa U Moskvi
Gdje Je Najbolje Mjesto Za Gledanje Vatrometa U Moskvi

Video: Gdje Je Najbolje Mjesto Za Gledanje Vatrometa U Moskvi

Video: Gdje Je Najbolje Mjesto Za Gledanje Vatrometa U Moskvi
Video: SVETSKE AGENCIJE BRUJE..!? NEMAČKA OKREĆE LEĐA NATO-u I TO ZBOG RUSIJE...!? 2024, Svibanj
Anonim

Praznici poput Dana pobjede i Nove godine u Moskvi se obilježavaju vrlo vedro i živopisno. Stoga je vrlo važno pronaći prikladno mjesto za uživanje u svečanom vatrometu u potpunosti. Stoga je bolje unaprijed znati gdje je najbolje mjesto za gledanje vatrometa u Moskvi.

Gdje je najbolje mjesto za gledanje vatrometa u Moskvi
Gdje je najbolje mjesto za gledanje vatrometa u Moskvi

Gdje je najbolje pogledati svečani vatromet posvećen Danu pobjede ili Novoj godini u Moskvi? Najbolja mjesta za gledanje vatrometa na praznike vrlo su popularna.

Najbolje je svečani vatromet gledati s Poklonne Gore, u Krylatskoye i, naravno, s Sparrow Hillsa, gdje se vatromet često nalazi. To se jasno vidi zahvaljujući lokalnoj panorami. S ovih je mjesta dobro i prikladno fotografirati moskovski svečani vatromet, kao i snimiti ih na video. Nasipi i mostovi na rijeci u središtu grada, kao i na području trećeg Vrtnog prstena, pružaju dobar pogled za promatranje vatrometa.

Gdje je u glavnom gradu bolje gledati vatromet na Dan pobjede

Tradicionalno se veliki broj instalacija vatrometa nalazi na brdu Poklonnaya. Još jedno izvrsno mjesto za promatranje vatrometa može se smatrati osmatračnicom na Vorobyovy Gory. Također se možete diviti svečanom vatrometu na mostovima Andreevskog, Patrijarha i Krima, uključujući i Treći vrtni prsten. No, nije baš zgodno gledati vatromet s Crvenog trga: u većini je slučajeva blokiran.

Na najboljim mjestima uvijek je velik priljev gledatelja, pa je bolje doći ovdje unaprijed kako biste zauzeli prikladno mjesto za gledanje. Nakon završetka vatrometa, većina stanica metroa radi samo za izlaze, pa je bolje unaprijed razmisliti o povratku kući.

Gdje gledati vatromet u Moskvi za Novu godinu

U noći s 31. prosinca na 1. siječnja, kada zvončići počinju udarati, tisuće svečanih vatrometa u boji s nasipa rijeke Moskve vinu se u nebo glavnog grada. Da biste mu se divili u punom sjaju, bolje je otići do mostova Bolshoi Moskvoretsky i Bolshoi Ustinsky, koji prelaze rijeku Moskvu. Upravo s ovih mostova najbolje možete vidjeti novogodišnji vatromet. Zapanjujući pogled otkriva se i na nasipu Raushskaya i na drugim poznatim mjestima u Moskvi: u parkovima 850. obljetnice Moskve i 60. obljetnice listopada, u gradu Bauman, na Sparrow Hillsu, na križanju prolaza Yurlovsky i Dezhnev.

Naravno, ne zaboravite da što se bliže postavljaju vatrometi, to se bolje otvara pogled na vatromet. Ali nemojte zanemariti poštivanje pravila osobne sigurnosti. Naknade za vatromete predstavljaju nekoliko kilograma eksploziva i tijekom lansiranja ispuštaju zaglušujuće zvukove, a kako se ne bi oglušili, bolje je ne prilaziti takvim instalacijama bliže od 300 m.

Preporučeni: