Kako Doći Do Moskovskog Zoološkog Vrta

Sadržaj:

Kako Doći Do Moskovskog Zoološkog Vrta
Kako Doći Do Moskovskog Zoološkog Vrta

Video: Kako Doći Do Moskovskog Zoološkog Vrta

Video: Kako Doći Do Moskovskog Zoološkog Vrta
Video: BEŽIM IZ ZOOBA ZOLOŠKOG VRTA *neverovatno* 2024, Travanj
Anonim

Moskovski zoološki vrt osnovan je 1864. godine, sada u njemu živi 1.150 vrsta životinja, a još uvijek ima krug mladih zooloških biologa, organiziran 1924. godine. Čak ni Veliki domovinski rat nije mogao svojedobno prekinuti rad zoološkog vrta, a danas se sviđa Moskovljanima i gostima glavnog grada.

Ulaz u moskovski zoološki vrt
Ulaz u moskovski zoološki vrt

Upute

Korak 1

Do zoološkog vrta glavnog grada najlakše je doći podzemnom željeznicom. Dvije linije podzemne željeznice vode tik do zabavnog objekta: Koltsevaya i Tagansko-Krasnopresnenskaya. Ako se prema zoološkom vrtu krećete prvom linijom, morat ćete doći do stanice Krasnopresnenskaya, ako slijedite drugu - do stanice Barrikadnaya. Prilikom napuštanja stanice Krasnopresnenskaya trebate prijeći ulicu Bolshaya Presnya i prošetati oko 100 metara do zoološkog vrta. Ako ste stigli na kolodvor Barrikadnaya, prilikom napuštanja kolodvora trebat ćete pješačiti 150 metara, prijeći ulicu Bolshaya Gruzinskaya i tada ćete se naći u zoološkom vrtu.

Korak 2

Službena adresa moskovskog zoološkog vrta je ulica Bolshaya Gruzinskaya, zgrada 1. Ovom ulicom prometuje i promet, posebno autobus br. 116 s porukom "Belorussky Railway Station - Fili" i trolejbus br. 35 "Maršal Tuhačevski - Trg Tišinskaja. " Na ovim rutnim vozilima morat ćete doći do stajališta "Metro Barrikadnaya" ili "Zoologicheskaya". Sa sjevera, zoološki vrt glavnog grada omeđen je Zoologichesky Lane, gdje se nalazi stajalište "Zoological Lane, 8". Do ove stanice zaustavljanja možete doći samo autobusom br. 116.

3. korak

Na južnoj strani zoološkog vrta nalazi se ulica Krasnaya Presnya, gdje se nalazi metro stanica Krasnopresnenskaya. Do ove stanice se može doći autobusima br. 6, 39, 64, 69, 116, 850, kao i trolejbusom br. 79. Ovo stajalište najbolje služi kopnenim prijevozom, pa će biti bolje ako ga koristite.

4. korak

Do zoološkog vrta možete doći prijevozom koji prolazi kroz metro stanicu Krasnopresnenskaya koja se nalazi u ulici Zamorenova. Kroz ovo stajalište prometuju autobusne rute br. 4, 39, 69, 152 i 850, trolejbuske rute br. 35 i 95, kao i ruti taksi br. 713m.

Preporučeni: